0 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Despre noi

Torry Fashion doreste sa imparta pasiunea designerilor sai, pentru haine si accesorii vestimentare si si-a propus sa faca evident acest lucru prin magazinul din incinta Polus Center si transformarea acestuia in cel mai activ hotspot al modei din zona Transilvaniei. Avem ca scop castigarea si cimentarea rapida a reputației de autoritate in domeniul vestimentar si atingerea in scurt timp a "notorietatii" de destinatie principala de cumparaturi in domeniu, oferind cele mai recente si proaspete tendinte vestimentare de pe piata.

Torry Fashion comercializeaza o gama completa de articole vestimentare, accesorii si incaltaminte. Va oferim o gama larga de produse vestimentare de la confectii la tricotaje, utilizand materiale de calitate premium si croiuri moderne, realizate ireprosabil.

Torry Fashion se straduieste sa aduca un mix de design, prezentand articole vestimentare incepand de la casual-chic pana la tinute elegante ce se preteaza si pentru cele mai pretentioase ocazii formale.

Prin faptul ca magazinul ofera imbracaminte, incaltaminte si o gama completa de accesorii asortate tinutelor ce se gasesc la vanzare sub acest brand, permite clientilor confortul unei singure opriri necesare oricarei dorinte vestimentare. Magazinul Torry le ofera toate solutiile persoanelor care sunt în ton cu tendințele actuale si de ce nu celor care vor sa fie trend setters.