0 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Brandul Torry

Torry Fashion a luat fiinta ca urmare a unei traditii si experiente in domeniul modei, dar si din dorinta de a aduce pe piata Romaneasca o contributie in educatia stilului vestimentar. Aducem in atentia dumneavoastra promovarea dress-code-ului pentru finete, tinutele fiind realizate din materiale delicate, pretioase, colectiile iesind in evidenta prin croiala si detaliile elaborate. Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a atentiei deosebite in alegerea materialelor, evidentiaza feminitatea prin rafinamentul caracteristic, toate avand amprenta romantismului si al stilului classic- chic, dar totodata avand aerul modern al femeii puternice. Una din expresiile cele mai rafinate ale stilului vestimentar masculin o regasim in designul renumitelor costume si accesorii, carora le dedicam toata grija pentru detaliu, pornind de la tesaturi fine pana la accesoriile finale.

Torry Fashion a avut placerea de a participa la cele mai importante intalniri internationale axate pe articolele vestimentare masculine si accesorii pentru barbati. Am avut onoarea de a participa si de a crea legaturi si cooperari puternice cu cele mai mari si influente nume din domeniu, la nivel mondial si am folosit aceasta ocazie pentru a prinde pulsul tendintelor ce vor marca lumea modei pentru barbati in anii care urmeaza. Experienta capatata cat si aprecierile pe care le-am primit din partea celorlalti participanti ne asigura ca vom reusi sa aducem in Romania produse vestimentare unice atat calitativ cat si ca design si croi, produse ce vor marca simtitor evolutia modei pe plan autohton si vor ridica standardul pentru competitorii nostrii. Legaturile realizate cu aceasta ocazie ne permit sa va facem surprize cu adevarat marcante, publicul romanesc avand ocazia sa achizitioneze prin brandul nostru produsele pe care le realizam cu partenerii nostri straini, acestia fiind unele dintre cele mai vechi, experimentate si renumite ateliere italiene, englezesti etc.

Torry Fashion impreuna cu staff-ul va ofera consultanta specializata, menita sa va indrume spre cea mai buna alegere a unei tinute, in functie de o serie de criterii cum ar fi: evenimentul la care participati, trasaturi fizice, preferinte personale, ultimele trenduri. Prin urmare va asteptam cu drag in magazinul nostru, unde veti gasi o atmosfera calda si primitoare, alaturi de micile atentii oferite cu drag din partea casei.